11 Ocak 2018 Perşembe

Kolaylık Sunan Programlar-Bandicam&EpicPen&ZoomIt

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere kolaylık sağlayan programlardan bahsedeceğim.

1-)BANDICAM  


Bandicam, windows için bilgisayar ekranınızda herhangi bir şeyi yüksek kaliteli video olarak yakalayabilen hafif bir ekran kaydedicisidir. Ayrıca, PC ekranında belirli bir alanı kaydetmek veya DirectX / OpenGL / Vulkan grafik teknolojilerini kullanan bir oyunu yakalamak da mümkün.

bandicam_indir

Tek sıkıntısı 10 dk lık videoları yükleyebilir olmanız. Daha uzun videolar için satın almanız veya crack yapmanız gerekir.



2-)EPIC PEN  

Epic Pen programı, bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir çizim programı ancak pek çok diğer çizim programının aksine direkt olarak Windows üzerinde çizim yapmanıza olanak tanıyor. Kendi arayüzü yerine bilgisayarda o an açık olan herhangi bir programın, dökümanın, masaüstünün ya da başka menülerin üzerinde dilediğiniz gibi çizim yapabiliyor ve böylece başkalarına göstermek istediğiniz yerleri işaretleme gibi işlerinizi direkt olarak çizerek tamamlayabiliyorsunuz




3-)ZOOMIT    

ZoomIt bir ekran yakınlaştırma ve uygulama gösterileri içeren teknik sunumlar için açıklama aracıdır. ZoomIt, ekranın bir alanı yakınlaştırmak, yakınlaştırıldığında ise yakınlaştırılmış alanı çizmek için yapılmış bir programdır özelleştirilebilir kısayol tuşları ile etkinleştirilir . Sorunsuz çalışır benim özel ihtiyaçlarımı karşılıyor.











          bir sonraki dersimizde görüşmek üzere esen kalın... ebi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yukarı git